Материали за подготовка на кандидат-студентите

Създадена на 13 Май 2020

Медицински университет - Плевен предлага сборници и помагала за подготовка на кандидат-студентите както и он-лайн кандидатстудентски курс по биология за бакалавърските специалности.

I . Сборници и помагала могат да бъдат закупени от Каса 2, Ректорат или да бъдат поръчани чрез приложената форма.

При он-лайн заявка материалите се заплащат предварително по банков път. Доставката е с куриерска фирма "СПИДИ"  за сметка на получателя. Попълнената форма и копие на платежния документ можете да изпращате на e-mail:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.тел. 064/884 128 (Финансова дирекция)

Сборниците и помагалата се преиздават периодично, без промяна на съдържанието им от 2016 г.

Форма за заявка на сборници и помагала

  Биология 8 клас

Биология 9 клас

Биология 10 клас

Химия Задачи

Химия тестове

Биология бакалаври

 II. Kандидатстудентски курс по биология за бакалавърските специалности е в Системата за дистанционно обучение, On- line. Състои се от 50 тренировъчни теста. 

Цена: 24 лв.

Записване:

 от 11.02.2020 г. на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или в Ректората на МУ – Плевен, стая 207, „Учебен отдел”

 

За да участвате в курса изпратете на посочения имейл  заявление по образец като се прикачва и сканиран/сниман документ за платена такса. В платежното се посочва основание за плащане „ on-line тестове” и името на участника в курса. За повече информация във връзка с on-line тестовете:  тел. 064 884 130,  Учебен отдел

 

  Заявление

 

Банкова сметка на МУ-Плевен:

ОББ АД - клон Плевен

SWIFT: UBBSBGSF

Банкова сметка в лева:

BG98UBBS88883118307200

 

Информация за кандидатстване: тел. 064/884 130 (Учебен отдел)