Квалификационен курс по компютърни технологии в дистанционна форма от 30 октомври 2020 год.

Създадена на 19 Септември 2019

 

 

Център за следдипломно обучение, Сектор информационни технологии и Център за дистанционно обучение при Медицински университет - Плевен организират поредният квалификационен курс по компютърни технологии в дистанционна форма на обучение, който ще се проведе в периода 30 октомври - 15 декември 2020 год.

Завършилите курса получават подписан от ректора и утвърден от МОН сертификат (удостоверение) за професионална квалификация "Системен офис оператор" по „Основи на компютърните технологии с използване на Windows и MS Office пакет”.

 

Оригинална система за дистанционно обучение, изключително богато учебно съдържание, официален документ за квалификация, силно конкурентни цени.

 

За информация относно курса  вижте ТУК с вход като ГОСТ в системата и от там Структурна единица Квалификационни курсове по компютърни технологии...

 

Информация може да получите и след вход като ГОСТ в Системата за електронно и дистанционно обучение (СЕДО) и от там Структурна единица Квалификационни курсове по компютърни технологии…

http://do2.mu-pleven.bg/ 

 

Информация може да получите и на телефон 064 884 166 или 064 884 148

 

Курсът е обявен в План-разписа на курсовете в МУ-Плевен и се провежда само в дистанционна форма чрез Системата за електронно и дистанционно обучение на МУ-Плевен.

 

За повече информация можете да направете и запитване до ръководителя на курса на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с тема на съобщението "Относно курса за квалификация"