Заповед № 839 от 15.03.2024 г.

З А П О В Е Д
№ 839

гр. Плевен, 15.03.2024 г.
На основание чл. 4, ал.2, ал. 3 и чл. 43, ал. 4, т. 1, т. 2, т. 3, т. 4, т. 7, т .8 и т. 9 от ПУД на МУ – Плевен
и по повод предложение от д-р Венцислав Георгиев – Помощник – ректор при МУ - Плевен,
с вх. № І-01- 1154 /08.03.2024 г.

Н А Р Е Ж Д А М:

С цел осигуряване на достъп до всички помещения в сградите на Медицински университет – Плевен при аварийна ситуация в извънработно време и при отсъствие на титулярите:

- всички ръководители на катедри и други административни звена при Медицински университет – Плевен да осигурят ключове от всички стаи, кабинети и помещения, в които се осъществява учебна, административна и друга дейност в ръководените от тях звена.

- ключовете да се предадат на хигиенистите отговарящи за почистване на съответните помещения, които от своя страна ежедневно да ги предават на дежурния пазач – невъоръжена охрана в Ректорат 1.

- служителят пазач - невъоръжена охрана да отговаря за съхраняването на ключовете и да води регистър за приемането и предаването им.

- контрол на регистъра за ключове да осъществяват: Цветко Колев - Експерт, стопанско управление и инж. Бонка Декова – Експерт, инженеринг.

- при възникване на аварийна ситуация, проверка на компетентни органи и за предотвратяване на престъпление и разследване на такова, дежурният пазач – невъоръжена охрана да съдейства за получаване на достъп до съответните помещения – лично.

Заповедта да се сведе до знанието на всички ръководители на катедри и административни звена, чрез публикуване на сайта на Медицински университет - Плевен.

Копие от настоящата заповед да се връчи за сведение и изпълнение на Пом. – ректор, Експерт, инженеринг към Стопанска дирекция, Експерт, стопанско управление към Стопанска дирекция, пазачи – невъоръжена охрана към Ректорат, хигиенисти, както и в отдел „ЧР” за архив.

 

РЕКТОР: /П/

/Проф. д-р Добромир Димитров, д.м./